Російському блогеру прикордонники заборонили в’їзд в Україну

У Держприкордонслужбі України повідомили про заборону на в’їзд в Україну росіянинові-блогеру через незаконні відвідини Криму після його анексії Росією.

«Учора ввечері до Чорноморського порту теплоходом з Туреччини прибув громадянин Російської Федерації. Чоловік виявився відомим російським блогером, що брав участь у популярних реаліті-шоу «Дом-2» та «Весільний розмір 2». Під час бесіди з прикордонниками росіянин підтвердив факт перебування на тимчасово окупованій території АР Крим у 2016 році, та повідомив, що на півострів потрапив поромним сполученням через закритий пункт пропуску «Керч», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ДПСУ заперечують, що в Україну не пускають іноземців «призовного віку»

У ДПСУ повідомили, що за порушення українського законодавства росіянину заборонили в’їзд в Україну терміном на три роки.

У відомстві не вказують імені блогера. ЗМІ зауважують, що може йтися про Сергія Пинзаря, який в соцмережах останніми днями ділився фото з Туреччини, а на світлині ДПСУ зображений чоловік у тому ж одязі, в якому Пинзарь позував на відпочинку. Сам чоловік ситуацію публічно не коментував. Сергій Пинзарь був учасником російських реаліті-шоу і має понад 750 тисяч підписників у Instagram.

Telegram Google News <![CDATA[ .st0{fill:#20A565;} .st1{fill:#EA473A;} .st2{fill:#FFC516;} .st3{fill:#4E8DF5;} ]]> Twitter

Ще новини

Leave a Comment